online-tecaj-meditacije_mokini-yoga_notranji-izlet-1

Online tečaj meditacije: Notranji izlet

20.01. – 09.02.2020

21 MEDITACIJ

21 DNI

21 RAZLIČNIH VSEBIN

Meditacija je prevozno sredstvo, ki popelje osebo v barvit notranji svet. To je izlet, za katero ni potrebna vstopnica. Potrebna je le naša predana praksa in umiritev miselnih procesov.

V kaotičnem svetu, v katerem bivamo, je naš um velikokrat preobremenjen. Svoje notranje doživljanje pogojujemo, v večini, z zunanjim svetom, reakcijami, interpretacijo drugih. Človek živi svoj vsakdan glede na pretekle izkušnje, nepredelane vzorce, kar lahko doprinese k večjemu stresu in nelagodjem, kaj bo v prihodnosti.

A, le iz umirjenega uma, tu in zdaj, lahko svet vidimo z svežim pogledom in odhajamo v svet z odprtim srcem in (za)upanjem.

“Um pripravi človeka do tega, da pleše na njegovo melodijo.” Kabir

Kako se lahko prebudimo iz iluzije, ki ga naš um ves čas kreira?

Tako, da postanemo predani praktiki meditacije. Da odstranimo tančico in opazimo balast, ki smo ga tekom življenja ” dali na naša pleča”. Prebudimo notranje oko, intuicijo in ozavestimo našo pravo naravo. Kaj je naše, kaj smo prevzeli, kaj smo “podedovali”, kakšne misli gojimo in kakšne občutke hranimo.

“Vrtnica si, če so tvoje misli nesebične ali pa trn brez vrednosti, ako so mračne.” Rumi

Ker je pozornost tako močno usmerjena navzven, na materialno, na pogojno, se ljudje v večini niti ne zavedajo, koliko negativnih misli imajo skozi cel dan. Ta pozornost, čuječnost je zmanjšana. Telo nam govori, a ga ne slišimo. Čustva nam govorijo, a jih ne občutimo. Misli so temačne, a jih ne razumemo. Duša trpi, ker je stik premajhen.

Ste pripravljeni narediti korak k sebi?

Odgovor je v meditaciji.

Pridružite se Online tečaju: Notranji izlet.

Poznamo vrsto različnih meditativnih tehnik, ki nas vodijo v srčiko naše esence. Z namenom pa sem izbrala ravno te vsebine, saj nas v resnici vodijo k umiritvi miselnih procesov, so preproste, a izredno učinkovite.

Res je. Meditacija je lahko preprosta, izvaja jo lahko vsak in ni nujno povezana z religijo.

Namen: Yoga Chitta Vritti Nirodhah – Joga je umirjanje miselnih procesov ( Patanjali )

Kakšen je lahko učinek dolgotrajne meditacije:

 • večja samozavest in zaupanje vase
 • lažje soočanje s stresom
 • lažje premagovanje ovir
 • zavedanje svojega bistva
 • boljša koncentracija in osredotočenost
 • izboljšanje imunskega sistema
 • osebna in duhovna rast
 • notranji mir in radost
 • izboljšanje spanja
 • večja produktivnost, ki je čuječna
 • premagovanje karmičnih izzivov
 • pot dharme

In še mnogo več. Mi ne verjamete? Tudi jaz sem bila pred leti izredno skeptična do meditacije, govorila sem vse tiste izgovore, ki jih sedaj poslušam ( nimam časa, to ni zame, imam preveč energije, to je težko..). A, moja osebna izkušnja z meditacijo, je spremenila cel moj svet. Veliko sem pridobila, a marsikaj je tudi odpadlo. Najboljši izlet je torej, k mirnemu umu. K trenutku osvoboditve in notranjega miru. To je čas zame in za prakso meditacije.

Online tečaj je razdeljen na tri sklope:

1.teden: BALANSIRANJE ENERGETSKEGA TELESA 

balansiranje-energetskega-telesaTu bomo podrobno raziskovali in čutili naš energetski svet. Delovanje naših čaker in prebujali uravnoteženost na energetskem nivoju. Ko smo v balansu na nivoju energije, so to kaže tudi na izboljšanju fizičnega počutja. Prebudite občutek varnost, ljubečih odnosov, notranje odločnosti, sočutja do sebe in drugih, pravico do jasnega izražanja, prebuditev intuicije in stik z notranjo modrostjo. Vašim svetilnikom, ki vas vodi po poti življenjskega poslanstva. Začutite povezanost.

 

2. teden: ELEMENTARNE MEDITACIJE

elementarne-meditacijeNaše telo je pravzaprav kopija narave. Vse, kar je v naravi je tudi znotraj nas. Ko se povežemo z elementi narave in jih začutimo tudi znotraj nas, lahko v sebi prebudimo stabilnost in trdnost elementa zemlje, pa lahkotnost in prilagodljivost vode, toploto ognja, vseprisotnost etra. Začutimo, da ni ločenosti med nami in naravo. Prebudimo notranji tempelj, ki je ( bil ) z nami ves čas. To prinaša notranje zadovoljstvo in razumemo, da smo lahko vse, kar si želimo biti.

 

3. teden: PLANETARNE MEDITACIJE

planetarne-meditacije Naše življenje je povezano z lego in delovanjem planetov. Djotish ( indijska astrologija ) velikokrat uporablja velikokrat ravno planetarne meditacije, da tudi na tak način balansiramo naše karmične dolžnosti in izzive, ki nam jih prinaša življenje. Tako vsi tisti retrogradni izzivi, mrki, izgubljajo vpliv na naše delovanje. Spoznamo modrosti, ki nam jih prinaša vsak cikel, letni čas, delovanje planeta in se urimo v najboljšo verzijo samega sebe. Postanemo bleščeča zvezda.

 

Skupaj bomo tako kar 21. dni. 21. različnih vsebin. 21. različnim meditacij. 21 različnih modrosti. 21 trenutkov, ko bo večja skupina ljudi meditirala in tako s skupnimi močmi, dvignila zavest tudi sveta okoli sebe. Z dvigom vibracije znotraj sebe, se postopoma dviguje vibracija naše okolice. 

Kako bo online tečaj potekal:

 • v skriti FB skupini: Online tečaj meditacije Notranji izlet, boste vsak dan prejeli audio posnetek meditacije ( skupno kar 21 )
 • vse posnetke si lahko ogledate za nazaj in bodo z vami za vedno, tako ste lahko na počitnicah, v tujini, na službenem potovanju in bodo posnetki ob vas
 • kadarkoli in kjerkoli, v udobju, ki ga želite in ko imate čas
 • pod posnetek lahko vprašate, če karkoli ni jasno in če potrebujete dodatno usmeritev, tako boste imeli tudi mojo podporo
 • slišimo se trikrat tudi v živo, kjer bom vodila meditacijo in bo možnost tudi vprašanj v živo

Tečaj poteka le preko FB, pošiljanje preko mejlov ni mogoče. Možen je le celoten tečaj in ne obisk posameznih sklopov.

Kaj potrebujete:

 • FB profil in prijateljstvo z menoj ( pred začetkom se uskladimo in povežemo )
 • delujoč internet
 • seveda lahko poslušate tudi preko telefona
 • vas čas in nekaj minut le za vas
 • pripravite si kakšno dišečo svečko, kadilo ( ni pa nujno )

Čisto preprosto, kajne? Sedaj pa je odvisno le od vas, kakšne so bile vaše novoletne zaobljube. Želite zdravje, mir, ljubezen, srečo, obilje vsega dobrega? Potem je to pravi korak, ki ga lahko naredite zase. Ko smo v balansu mi, se vse lepo zgodi. Ker nas podpira univerzum, ki je usklajen z našo vibracijo. No, pravzaprav smo mi usklajeni z vibracijo univerzuma, ki je akasha čiste ljubezni.

Kdo sem jaz?

duhovna-akademija-simona-vrhovec

Sem Simona Vrhovec, učiteljica joge in meditacije. Raziskovalka življenja in sadhak duhovnih praks. Sem ustanoviteljica mednarodne šole Mokini yoga school RYS 200 in Duhovne akademije Amba. Že v mladosti sem bila popolnoma povezana z naravo in meditirala, tako na svoj način. In kasneje spoznala, da so to tehnike, ki so mi bile dane že takrat. Le imen nisem vedela. Ker mi znanje veliko pomeni, potujem po svetu in se izobražujem ves čas. Moja ljuba Indija mi je prinesla modrosti, ki jih želim deliti z vami. Modrosti, ki so meni spremenile svet in način delovanja. Sem ves učenka življenja in učiteljica hkrati. Vsak trenutek z jogo pa me vrača bližje k sebi. Pot ni vedno enostavna, a ko imaš ob sebi nekoga, ki je že prehodil pot, te spodbuja v smeri, ki olajša marsikatere izzive. Preda prave informacije ob pravem času. Tako se prebuja novo rojstvo, transformacije. Zaživite sebe! Čas je. Vabljeni na skupno pot. Namaste.

 

“Če veš kam greš, potem lahko razpreš krila in z odprtim srcem zapluješ v prihodnost.” Simona Vrhovec

Kako se lahko pridružite:

 • spodaj izpolnite prijavnico, ki vas vodi k načinu plačila in podatkom
 • po plačilu vam pošljemo fakturo
 • pred začetkom pa pošljemo še dodatno smernice, ki vas vodijo k izjemni skupini, na čudovit izlet k sebi in v povezanosti s podobno mislečimi

Vaša investicija:

 • 42 € za 21 dni ( to je le 2€/ dan!! )

Dodatne ugodnosti:

 • 10 % popust ( znesek je tako le 37,80€ ), za prijavo in plačilom do 15.01.2020 
 • 5 % popust na vadbo v Mokini yoga centru. Velja le za 3 mesečni paket hatha yoga 1, 2 ( velja za to sezono, do junija 2020 ).

Dodatno: Mesto je dokončno rezervirano s plačilom, ni prenosljivo na drugo osebo. Plačilo na obroke ni mogoče. Vračilo plačila ni možno.

PROSIM IZPOLNITE PRIJAVNICO:

 

 

Vaše ime (obvezno)

Vaš priimek (obvezno)

Ime tečaja (obvezno)

Morebitne poškodbe/zdravila/težave (obvezno)

Telefon (obvezno)

Email (obvezno)

Kje ste izvedeli za nas: (obvezno)

 Facebook Instagram Google iskalnik Youtube Prijatelji Članki Spletna stran Oglas Drugo

Želim prejemati novosti, obvestila na mejl:

 DA

V želji, da poslujemo skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR), prosimo za vašo privolitev, da lahko MOKINI YOGA CENTER vpisane osebne podatke uporabi za obveščanje o morebitnih akcijah, delavnicah itd.

Današnji datum (obvezno)


Rešite uganko: