notranja-harmonija-z-jogo_socutna-joga_travma-in-joga_online-tecaj-joge_mokini-yoga

NOTRANJA HARMONIJA

Podpora sočutne joge pri soočanju s travmo

 ONLINE  FB TEČAJ ( celotna vsebina vam ostane )

AJURVEDA & TKM

HATHA & YIN JOGA 

SOMATIKA

15.04. – 05.06.2024

Tečaj sočutne joge in drugih številnih tehnik in pristopov, z namenom opolnomočiti telo in harmonizirati občutke. Praksa je namenjena v podporo pri soočanju s travmo, bolečimi izkušnjami, kronično utrujenostjo in stresom. Prvi tečaj, ki združuje številne pristope in združuje tako znanje psihologije in trauma – sensitive joge, da si lahko lažje pomagamo na poti osvoboditve iz stiske.  V teoriji in praksi. Vabljeni v čudoviti svet joge.

Zakaj je ta ideja tako čudovita?

– ker boste lahko vadili kadarkoli in si posnetek ogledali lahko tudi večkrat,
– vadite lahko, kjerkoli že ste, potrebujete le internetno povezavo,
– imeli boste dostop do različnih jogijskih praks in tako izkusili raznolikost,
– ker lahko vadijo začetniki in tisti, ki jogo že poznajo, saj vedno pokažem alternative in prakso s pripomočki,
– ker boste prejeli podrobne informacije o različnih pristopov k jogi,
– ker niste omejeni na čas, prostor ali celo vožnjo do vadbe,
– ker lahko posnetke gledate za nazaj,
– ker lahko vadite, tudi če greste na dopust ali poslovno pot,
– ker vodite pod vodstvom izkušene učiteljice joge, ki ima najvišji mednarodni naziv ERYT500 in je ustanoviteljica mednarodne šole.

Praksa ne bo fizično zahtevna, bo pa natančno usmerila pozornost na osvoboditev napetosti tako na fizični, čustveni, mentalni in energetski ravni. Neprijetne izkušnje se zasidrajo globoko v naš celični spomin. Velikokrat marsikaj razumemo na intelektualni ravni, a kljub temu reagiramo iz bolečega jedra. Ko se osvobodimo na vseh področjih, pa spoznamo, da je lahko življenje dosti bolj lahkotno. Povabimo notranji mir in modrost življenjskih izkušenj.  


Kaj so povedali udeleženci mojih tečajev?

Vedno gremo tako globoko. To je skoraj katarzično, vsekakor pa osvobaja. Hvala ti iz srca. Posnetkom se vedno znova vračam. Petra

Čutim samo mir. Po letih, ko sem čutila le stisko, grozo in napetost. Zdaj me objema ljubezen. Hvala. Špela

Ni vedno lahko iti skozi čez tvoje delavnice. Gremo namreč v srž bistva. To zahteva pogum, a nas vedno vodiš z motivacijo in daješ občutek varnosti. In takrat vem, da zmorem vse. Hvala ti. Janja.


Kako bo praksa potekala?

– 1 vadba tedensko bo pripravljene v skriti FB skupini SOČUTNA JOGA, a bo posneto v naprej,
– vsak teden boste prejeli 1 enourno prakso iz različnih področij, skupno 8 ur! Vsi prejmete vse posnetke. Vsak teden prejmete tudi delovni list z različnimi vajami, za introspekcijo in samoopazovanje. 
– vadba bo ob 06:00 uri, ob ponedeljkih naložena v skupino ( ogledate pa si jo lahko ob uri ali pa kadarkoli kasneje )
– potrebujete joga podlogo, kakšno deko in predlagam tudi jogijski kvader in trak, zaželen bolster in teniška žogica.
– potrebujete miren kotiček, da si vzamete ta čas le zase in se napolnite s pozitivno energijo,
– postanemo FB prijatelji in nato vas dodam v skrito skupino ( pošljite povabilo na osebni profil – Simona Vrhovec ),
– predate se praksi in prakso po želji večkrat izvajate.

DARILO: Dodatno prejmete še 2 – urno delavnico LJUBEZEN DO SEBE, ki poteka v živo preko Zooma, 05.06.2024 ob 18:00 uri. V kolikor ne boste uspeli v živo, boste prejeli posnetek v FB skupino. 

 


 

Opis vadbe:

Travma iz grške besede, ki pomeni rana. Travma se vtisne v naš živčni sistem, možgane in telo. Možno jo je pozdraviti, ko sprejmemo sočutno odgovornost. Travma nam lahko odvzame svobodo izbire, saj delujemo iz bolečih delov. Travma nas loči od telesa, se oseba disociira in deluje samo iz logičnega dela sebe. Tako nas  travma lahko loči od “gut feeling”- intuicije in pa naših občutkov. Travma omeji fleksibilnost v telesu in umu, zato se oseba velikokrat sooča z anksioznostjo, depresivnimi stanji. Travma velikokrat povzroči sovraštvo do sebe in nezmožnost sočutja do sebe. Velikokrat pospremljeno z občutki krivde in sramu. Velikokrat se zato oseba samosabotira. Življenje je prepleteno s pesimizmom in strahom pred (ne)uspehom. Čudovita pot se lahko začne s sočutnim samoraziskovanjem. Prehod iz uma v občutke je velikokrat izziv, a zelo zdravilen. Ko prepoznamo svoje vzorce, se lahko marsikateri odnos pozdravi. Predvsem pa najprej odnos s seboj. Prepoznaj(mo ) svojo vrednost. 
Velika večina ljudi se sooča s travmatično izkušnjo. Morda se je zgodila že vrsto let nazaj, a bolečina ostaja. Z ljubečo podporo si lahko pomagamo. In zavedanje, da niste sami. 
V tem tečaju združujem različne pristope in stile joge: ajurvedska joga, yin joga, akupresura, miofascialno sproščanje, somatika, trauma – sensitive joga, energijske tehnike, poligavalna teorija. Spoznali boste tako v teoriji in praksi, kako travma in vpliva na naše psihofizično počutje, kako zaznamuje naš um, živčni sistem. Prejeli boste konkretne tehnike in vaje za samoregulacijo različnih odzivov in čustvenih stanj. Čeprav omenjam travmo, pa je to tečaj, ki je namenjen čisto vsem, ki želijo dobro celostno podpreti svoje čustveno telo. Sprostiti stres in zmehčati omejujoča prepričanja. Prejeli boste tudi delovne liste, tako da boste lahko do naslednjega srečanja tudi sami raziskovali.
Na koncu se srečamo online v živo na 2 – urni delavnici LJUBEZEN DO SEBE. Sama delavnica je v vrednosti 55€, vendar pa je za vas darilo. Tu se bomo še dodatno opolnomočili in prebudili brezpogojno ljubezen do sebe. 

 

Kdo vodi?

simona-vrhovec_mokini-yoga_joga-tecaj_uciteljski-tecaj-joge_ajurveda_tkm_hatha-joga

Sem Simona Vrhovec, učiteljica hatha yoge, hormonske joge, yin yoge, acuyin joge,  myo yin joge, meditacije, joge za otroke in najstnike, pa prenatal joge, travma & joga in še mnogo več. Predana sem jogi in jo tudi živim. Vsak dan. To ljubezen želim tudi z vami. Iz mojega doma v vaš dom. Da bo čim bolj udobno, prijetno in sproščeno. Sem tudi ustanoviteljica mednarodne šole Mokini yoga school RYS 200. Strokovno, sproščeno, z ljubeznijo do joge. To bo vodilo celotnega tečaja. Vabim vas v mojo družbo.

Preverite tudi moja strokovna izobraževanja, ki se odvijajo 2024Acu yin joga učiteljski tečaj, Ajurvedska joga učiteljski tečaj,  Učiteljski tečaj hatha joge, Yin yoga & TCM teacher training, Učiteljski tečaj joge za najstnike, Učiteljski tečaj joge za otroke, Učiteljski tečaj myo yin joge & miofascialnega sproščanja. Pridobite certifikat za učitelja joge. Vabljeni na jogijski oddih Mojstrstvo življenja.

Spoznajte avtorske afirmacijske kartice za ženske Prebujena Shakti in otroke Kaj je tvoja supermoč? In interaktivno knjigo za otroke Zmajček Skrbožer.

Kdaj začnemo?

15.04. – 05.06.2024. Celotna vsebina vam ostane, zato se lahko vedno znova vračate k praksi.

Investicija:

  • 110€

Ugodnosti:

10% popust za moje certificirane učitelje hatha joge, yin joge & TKM, acuyin joge, myo yin joge, joge za otroke Mini zen in najstnike Super zen.

Popusti se ne seštevajo. Sam tečaj je vreden mnogo več, a ker si želim, da je joga dostopna čisto vsem, sem pripravila ta izjemen paket udobja tudi v obliki cene. Možen je zakup le celotnega tečaja.

PRAKSO LAHKO PODARITE TUDI KOT DARILO.

podari-ljubezen_darilni-bon_joga-ljubljana_meditacija_joga_joga-za-zacetnike_joga-za-hormone_mokini-yoga

Dodatno:

Pred vadbo se posvetite z zdravnikom. Vadba na lastno odgovornost. Praksa ni medicinska pomoč ali terapija. Odjava in vračilo plačila ni mogoče. Mesto je rezervirano s plačilom. Mesto se ne prenaša na drugo osebo ali drug termin/tečaj/delavnico. Po zaključku tega obdobja, vam praksa ostane.

Po izpolnitvi prijavnice prejmete generični mejl z vsemi podatki za plačilo ( preverite v promocijska sporočila ali spam ). Po plačilu prejmete fakturo in dodatne smernice v vključitev fb skupine. Podatki za plačilo so tudi tukaj.

PROSIM IZPOLNITE PRIJAVNICO: ( ime tečaja: sočutna joga )

Vaše ime (obvezno)

Vaš priimek (obvezno)

Ime tečaja (obvezno)

Morebitne poškodbe/zdravila/težave (obvezno)

Telefon (obvezno)

Email (obvezno)

Kje ste izvedeli za nas: (obvezno)

 Facebook Instagram Google iskalnik Youtube Prijatelji Članki Spletna stran Oglas Drugo

Želim prejemati novosti, obvestila na mejl:

 DA

V želji, da poslujemo skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR), prosimo za vašo privolitev, da lahko MOKINI YOGA CENTER vpisane osebne podatke uporabi za obveščanje o morebitnih akcijah, delavnicah itd.

Današnji datum (obvezno)


Rešite uganko: